Omri ‘AlphA’ Tindal

Biografie

Singer-songwriter / acteur / model / stem-acteur / voice-over

Is een rnb/soul/edgy zanger van Nederlandse bodem met een Zuid-Amerikaanse achtergrond. Op relatief late leeftijd begon hij in de close harmoniegroep “Delighted”. Waarna hij een aantal jaren in de theaterwereld met verschillende producties tourde. Omri miste het creatieve en het creëren van eigen content in zijn dagelijks leven en produceerde daardoor in 2018 zijn eerste eigen EP “AlphA. Dit was een goed visitekaartje en leerschool voor Omri. Nu heeft hij Team AlphA om zich heen en is hij ready om zijn new flavour de wereld in te gooien.

In zijn carrière heeft Omri o.a. gewerkt met: Giorgio Tuinfort, Iwan van Hetten, Eric van Tijn, Anouk, Humberto Tan, Timor Steffens, John Williams, Khari “Needlz” Cain.

Omri was o.a. te zien in de volgende (tv) producties:: TVoH S3, Lets Dance, The Passion, Killer Karaoke, RTL Late Night, DWDD, Jinek, Koffietijd.

Begin oktober is zijn eerste eigen short film uitgekomen: Breathe”.

Short film: Breathe

Momenteel werkt Omri hard aan zijn tweede EP en kun je hem de komende maanden in de Nederlandse theaters vinden tijdens de R&B Oldskool Hits 80/90 Tour van John Williams. Voor tourdata:

Tourdata tweede tour R&B Oldskool Hits 80/90’s

Social Media:

Instagram: Omri Tindal
Facebook: Omri Tindal

Breathe 2019:

AlphA 2018:

Chase the Dream 2017:

Optreden RTL Late Night tbv The Passion:

The Passion 2017:

The Voice of Holland: