12 nov 2015

Omri Tindal in nieuwe tour Soulbrothers

0 Reacties

Let’s Celebrate Soul, Funk & Disco

De Soul Brothers zijn drie geboren entertainers en muzikanten van de bovenste plank! En ze zijn terug met een spetterende liveshow! Drie mannen die elk hun sporen in de muziekwereld verdiend hebben met hun overweldigende stemmen en aanstekende energie betreden in Let’s Celebrate weer het podium.

Onvergetelijke soul en knallende funk

Let’s Celebrate! En dat gaat zeker gebeuren vanavond! De Soul Brothers brengen samen met een funky band onvergetelijke soul, knallende funk en opzwepende discohits naar het theater. Maak u klaar voor een avond Marvin Gay, Michael Jackson, Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Stevie Wonder en ga nog maar even door. Alle grote namen van de funk, disco & soul komen langs! De grote klassiekers van de afgelopen decennia passeren de revue in dit knallende feest.

De Soul Brothers

De Soul Brothers bestaan uit drie zangers, David Gonçalves, Clayton Peroti en Omri Tindal. Alledrie bekend van de swingende hitmusical Dreamgirls met Nederlandse beste zangers en zangeressen dat in 2015 uitverkochte optredens boekte door heel Nederland. De heren hebben de afgelopen jaren ook veel successen geboekt met hun gezamenlijke optreden met De Soul Sisters in de productie Soul Celebration.

Let’s Celebrate is een spetterende avond waar knallende disco- en soulhits voorbij komen, van de jaren ’70 en ’80 tot nu. Niet alleen met hun sound, maar ook met hun looks en swingende choreografieën laten deze heren oude tijden als nooit tevoren herleven. Wees er snel bij want de Soul Brothers are back in town.

Play that funky Music!

Klik hier voor meer info

Behind the scene:

 

 

[begin]

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *