12 nov 2015

Anna-Alicia sinds kort ambassadeur van Free a Girl

0 Reacties

Danseres Anna-Alicia heeft in 2011 haar TV-debuut. Haar deelname aan het programma So You Think You Can Dance was zeer succesvol: ze haalde de finale. Ook tijdens Expeditie Robinson in 2013 was Anna Alica finalist. Ze heeft diverse programma’s gepresenteerd op MTV en Nickelodeon en is vast jurylid bij het programma AVRO Junior Dance dat wordt uitgezonden op NPO Zapp.

“Ik heb het geluk gehad in Nederland te zijn geboren. Zodoende heb ik een veilige omgeving gekend om in op de groeien en ben ik in staat om mijn dromen te verwezenlijken. Voor veel meisjes is de realiteit helaas anders, en juist voor die meisjes zet ik mij graag in samen met Free a Girl.”

Meer info: www.freeagirl.nl

Picture © Edwin Janssen

[begin]