Omri Tindal

omri_001

Biografie

Zanger / model / acteur / zangcoach
Omri is een fenomenale singer/song writer, danser en componist. Al op jonge leeftijd werd hij verliefd op muziek en begon zo zijn dromen na te jagen om een creatief en gewaardeerde artiest te zijn. “Delighted” (Close Harmony groep) was zijn eerste stap waar hij onder andere gewerkt heeft met de internationale singer/song writer en producer “Bilal” en de internationale top producer “Giorgio Tuinfort. “

omri_002Eenmaal 20 jaar jong was het raak met Omri Tindal: hij belandde in de succesvolle theatertour “Soul Brothers” en “Soul and Disco Brothers” en heeft tot 2 keer toe 6 maanden getourd door de grote theaters (waaronder het prestigieuze Carré). Met gastoptredens bij “De Wereld Draait Door”, “Koffie Max” en op internationale podia. Omri heeft zich als artiest dusdanig ontwikkeld dat hij shows heeft gedaan in Spanje, Turkije, Amerika (Atlanta), Zuid Amerika, België, Duitsland en Frankrijk. Hij belandde in het wereldwijd bekende programma “The Voice of Holland” seizoen 2012.

Hier is hij met vlag en wimpel door de “Blind Auditions” gekomen met de song “Dedication to my ex – Lloyd” en wist zich vervolgens door “The Battles “ heen te slaan. Tijdens de Live Shows wist deze artiest in hart en nieren een geweldige show neer te zetten.

 

Omri speelde daarna in de succesvolle musical producties “Jersey Boys”, “Dreamgirls” (Stage-Entertainment) en tourt momenteel met de nieuwe theater tour “Soulbrothers” 2015/2016. In 2015 werd Omri gevraagd voor de nieuwe commercial van Renault.

Op donderdag 24 maart 2016 nam Omri deel aan The Passion live in Amersfoort en in het najaar van 2016 speelde de zanger een rol in de nieuwe film: De zevende Hemel van Job Gosschalk.  December 2016 is het door Kevin & Noerio gecomponeerde en geschreven nummer voor 3FM Serious Request uitgebracht “Ooit zien we elkaar weer”.

April 2017 wist Omri de rol van Petrus in The Passion 2017 te bemachtigen waar hij samen met oa Elske DeWall, Dwigth Dissels en Roel van Velzen diverse Nederlandse nummers ten gehore bracht. De kijker mocht via een voorproefje bij RTL Late Night alvast genieten van de zangkwaliteiten van Dwight & Omri.

In april 2017 kwam ook Omri’s eerste eigen single ‘Chase the Dream’ uit. Eind september komt zijn eerste EP uit, genaamd Chase the Dream met als nieuwe single ‘AlphA.

Social Media:

Instagram: Omri Tindal
Facebook: Omri Tindal

Chase the Dream:

The making of Chase the Dream:

RTL Late Night:

The Passion 2017:

De Zevende Hemel:

Ooit zien we elkaar weer:

Renault commercial:

Soulbrothers:

TvoH: