Naomi Lucia

Biografie

Model / danseres / fitgirl / actrice
Naomi Lucia Lucia, geboren op 10 juni 1997 te Zurich (Zwitserland). Haar moeder komt uit Nederland en haar vader uit Cuba. Deze duizendpoot heeft gedurende haar schooltijd in Zwitserland diverse sporten beoefend: atletiek, zwemmen, paardrijden, kunstschaatsen en skiën. Op 15 jarige leeftijd kreeg Naomi een nieuwe passie: dansen. Naast de middelbare school is ze een vooropleiding dans gestart met o.a. klassiek ballet, modern en jazz.

Op 16 jarige leeftijd deed zij auditie bij drie dansopleidingen te weten Genève, Utrecht en Amsterdam. Bij alle drie werd zij aangenomen. Om haar internationale kansen te vergroten, heeft ze de keuze gemaakt om de all round dansopleiding Amsterdam aan de Hoge School voor de Kunsten te gaan volgen en naar Nederland te verhuizen.

Op 17 jarige leeftijd is Naomi in Amsterdam komen wonen, waar haar vader een dansschool bezit. Hier maakte zij kennis met de Latin stijlen zoals Salsa en Kizomba. Haar opa Roberto Salazar (Moso) was een beroemde danser in Cuba, dus Latin zit in haar bloed. Momenteel geeft zij les in diverse Cubaanse stijlen op de dansschool van haar vader.

In 2016 is Naomi zich gaan bezig houden met fitness en voeding. Op Instagram heeft zij inmiddels veel volgers (11.000), die haar workout filmpjes bekijken en haar dagelijkse bezigheden volgen. 2016 is ook het jaar dat haar carrière een vliegende start kreeg. Ze heeft diverse shows gedanst en model gestaan voor Nike. Is mee geweest met illusionist Sittah Koene naar Frankrijk en Italië. Als klap op de vuurpijl danste Naomi achter de wereldband Kings of Leon op de MTV European Music Awards en op de VIP afterparty naast o.a. Afrojack.

In 2017 is Naomi de headliner van een groot Amerikaans magazine, Pure Dope Magazine:
Pure Dope Magazine: Naomi Lucia. Tevens speelt ze een rol in de videoclip van Murda ft. Jonna Fraser & Jandino Asporaat – Murda en is zij één van de finalisten van Miss Nederland 2017: Miss Nederland 2017 Finalisten.

Social Media:

Instagram: Naomi Lucia
Facebook: Naomi Lucia

Beeldmateriaal

Naomi Lucia met Miss Nederland in Turkije

Casting Miss Nederland 2017

Videoclip van Murda ft. Jonna Fraser & Jandino Asporaat – Murda