Jeremy Sno

Biografie

Acteur/tv personality/model.

Jeremy, geboren te Rotterdam 21 maart 1982, komt uit een echte artistieke familie waarin zijn vader gospel zanger, gitarist en acteur is en zijn moeder culturele evenementen organiseert.
Jeremy was altijd vaste gast bij de optredens van zijn vader en was dan ook altijd backstage te vinden. Na een aantal toneelstukjes te hebben gespeeld op de basisschool, wilde hij ook graag na schooltijd theater maken. Zijn ouders schreven hem in bij een particuliere theaterschool. Na daar een aantal jaar lessen te hebben gevolgd, ging Jeremy naar Theaterschool Hofplein in Rotterdam. Toen hij 15 jaar was, werd hij benaderd door een castingbureau voor een rol in een bedrijfsfilm van de Landmacht. Kort daarop volgde zijn eerste rol op de nationale televisie in de serie “De Familie Verburgh met een H.”.

Diverse gastrollen in soaps, dramaseries, crimi’s en comedyseries volgden, waaronder GTST, ONM, Rozengeur & Wodkalime en Luifel & Luifel. Jeremy speelde 3 jaar de vaste rol van Serge Bruinzorg in de BNN dramaserie Finals. Naar aanleiding van zijn performance hierin, kwam hij steeds vaker op de buis en werd hij uitgenodigd als gast in diverse televisieprogramma’s. Naast het acteren presenteerde Jeremy: Bounce Hour (Soul/R&B radioprogramma op de Rotterdamse frequentie), was hij met Paula Udondek host van het internationale HA-SHI-BA festival te Den Haag, Smart TV (jongeren lifestyle programma op Rotterdam TV), RNN Vandaag en Mis De Boot Niet (actualiteiten- en human Interest programma op RNN7), Life Style Vision (Life Style Programma regio Noord-Holland), Mulder en Sno (Human Interest programma op TV Rijnmond), en kreeg hij presentatietrainingen van Simone van den Ende.

Op nationale televisie was Jeremy presentator van het spelprogramma Puzzeltijd en Lijn4 op RTL4. Hierna speelde Jeremy de hoofdrol Mufasa in de musical The Lion King, een coproductie van Joop van den Ende Theaterproducties en Walt Disney Theatricals. Hierna speelde hij de hoofdrol Ahmed Kathrada in de musical Amandla Mandela!, waarmee hij in grote theaters als het Nieuwe Luxor en Carré stond.

Ook zijn carrière als televisieacteur bleef doorgaan, met o.a. de rol van Ray Bos in het nieuwe Zeg ‘ns Aaa op RTL4, Diego in Ieder Huisje op RTL5 en de rol van Barman in een reclamecommercial van P&O Ferries.
Jeremy zet zich in voor goede doelen en heeft gewerkt als Ambassadeur van Childslife, Stichting Doe Een Wens en is speler van artiestenvoebalteams, waarmee hij zich o.a. inzet voor Kika en het project Ik Voetbal Tegen Kanker.

Jeremy is regelmatig in de sportschool te vinden en was mede daardoor in 2016 te zien als model in het blad L’HOMO van Linda.

Momenteel speelt Jeremy de vaste rol van Barman in de voetbalserie “Broek Uit, Altijd Lastig”. En is hij binnenkort te zien bij de NPO3 in de nieuwe AVROTROS serie: PAPADAGEN.

Sinds de zomer van 2017 is Jeremy samen met Rob Geus een eigen youtube kanaal begonnen: Geus en Sno op Pad! Waar zij elke week een BNer interviewen en misstanden aankaarten. Soon the release van de eerste uitzending. Daarnaast presenteert Jeremy het Feyenoord Streetleague seizoen 2017/2018: www.feyenoordstreetleague.nl.

Social Media

Instagram: Jeremy Sno
Facebook: Jeremy Sno

Beeldmateriaal

Geus & Sno op pad!

FC Afkicken: High kicks met Jeremy Sno

Broek uit Altijd lastig:

Lancering L’Homo

Jeremy als Mufasa in de eerste cast van The Lion King in Nederland (2006)